Esittely

Photo byEmmi

Meikkitaiteilija Nina Piippanen  on kauneudenalan ja markkinoinnin ammattilainen. Hän tietää, kuinka näyttää luonnolliselta ja hyvinvoivalta. Kauneus- ja komeusvinkit ovat arkipäivää ja hän käykin puhumassa usein erityyppisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Nina myös opettaa itse oppilaitaan. Hän haluaa tuoda uudentyyppisiä ja edullisia kurssimoduuleita, jotta koulutusbudjetti ei olisi kenellekään kouluttautumisen este. Pinkan kursseille voi myös hakea maksuvapautusta ennen kurssin alkua, mikäli oppilaan taloudellinen tilanne on haastava ja koulutuksesta olisi hyötyä hänelle työllistymisen kannalta.

Nina on käynyt Face House – maskeerauskoulun vuonna 2001 sekä erityyppisiä Masterclass – ammattitutkintoja kansainvälisen uransa aikana. Työkokemusta on kertynyt lähes 20 vuotta niin Suomessa kuin Euroopassa. Nina on erikoistunut lip art – huulitaiteeseen.

Nina on taitava, iloinen ja ahkera ammattilainen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen!

All time favorites  I  Lempiprojektit:

Ihana Nainen-elämys I Helsinki

Hetki Unelmaa I Jyväskylä

Olet Ihana -kirja I Helsinki

Profiilikuvauspäivät I Jyväskylä

Elinvoimaa naiseudesta I Jyväskylä

Ihana Minä I Jyväskylä

Uusi Minä I Jyväskylä

Lip Art I Dublin I Jyväskylä

Muotipäivät I Jyväskylä

AFFH I Helsinki

Oma kirjaprojekti (meneillään)

 

Pinka järjestää lisäksi kursseja, koulutuksia ja tapahtumia.

Briefly in English

 

I’m a professional make-up artist. My profession includes everything from special effects to bridal looks, but I have worked mainly in the fashion and beauty industry. I also offer detailed sales and beauty training for the industry.

I started my career almost 20 years ago and I still love to do it every single day with enthusiasm and excitement, because every day is full of surprises.