MEIKKITAITEILIJA

NINA PIIPPANEN

"An artist is not paid for her labour but for her vision"

MEIKKITAITEILIJA NINA PIIPPANEN

Meikkitaiteilija Nina Piippanen on kauneudenalan ja markkinoinnin ammattilainen. Hän tietää, kuinka näyttää luonnolliselta ja hyvinvoivalta. Kauneus- ja komeusvinkit ovat arkipäivää ja hän käykin puhumassa usein erityyppisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Nina myös opettaa itse oppilaitaan. Hän haluaa tuoda uudentyyppisiä ja edullisia kurssimoduuleita, jotta koulutusbudjetti ei olisi kenellekään kouluttautumisen este. Pinkan kursseille voi myös hakea maksuvapautusta ennen kurssin alkua, mikäli oppilaan taloudellinen tilanne on haastava ja koulutuksesta olisi hyötyä hänelle työllistymisen kannalta.

Nina on käynyt Face House – maskeerauskoulun vuonna 2001 sekä useita Masterclass – kursseja. Työkokemusta on kertynyt lähes 20 vuotta niin Suomessa kuin Euroopassa. Nina on erikoistunut lip art – huulitaiteeseen.

Nina on taitava, iloinen ja ahkera ammattilainen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen!

Pinka Oy järjestää lisäksi kursseja ja koulutustapahtumia.

ARTISTISTIN LEMPIPROJEKTIT

Ihana Nainen-elämys I Helsinki

Hetki Unelmaa I Jyväskylä

Olet Ihana -kirja I Helsinki

Profiilikuvauspäivät I Jyväskylä

Elinvoimaa naiseudesta I Jyväskylä

Ihana Minä I Jyväskylä

Uusi Minä I Jyväskylä

Lip Art I Dublin I Jyväskylä

Ferias I Malaga

Muotipäivät I Jyväskylä

AFFH I Helsinki

Savotta: Jäätynyt mies I Jyväskylä

Nina Piippanen

"Mikään ei tuota parempaa mielihyvää, kuin ihmiset, jotka tuntevat itsensä kauniiksi. Olen ystävällinen, herkkä, ymmärtäväinen ja kokenut ammattilainen. Usko minua, tuon esiin parhaat puolesi. "

Close Menu