KURSSITARJONTA KOTITALOUKSILLE

Kurssilla on 1-2 ohjaajaa ja harjoittelemme pienryhmässä. Opit varmasti!

Meikkaus tutuksi alkeiskurssi 99 € (4 tuntia)

Tällä kurssilla harjoitellaan meikkauksen alkeita ja kerrataan, mitä meikkituotteita ja -välineitä on hyvä jokaisen hankkia. Huollamme siveltimet ja hoidamme ihoa. Paneudumme värikarttoihin ja katsomme jokaisen värimaailmaan sopivat sävyt. Kurssi on kaikenikäisille.

Kurssin jälkeen voit tilata itsellesi myös privashoppauksen ja löydät oikeat tuotteet itsellesi hetkessä.

Kampaukset tutuksi alkeiskurssi 99 € (4 tuntia)

Tällä kurssilla harjoitellaan hiusten laiton alkeita ja kerrataan, mitä hiustuotteita ja -välineitä on hyvä jokaisen hankkia. Huollamme välineet ja tustumme erityyppisiin rautoihin ja tuotteisiin. Mikäli oma tasosi askarruttaa, ole rohkeasti yhteydessä Ninaan.

Täydellinen meikkipohja 99 € (4 tuntia)

Kurssi on hyvä jatke alkeiskurssille tai ihan sellaisenaan. Kauniin meikin salaisuus on kauniissa ja kuulaassa meikkipohjassa. Kuulas meikkipohja on ohut ja peittävä. Kun iho näyttää hyvältä, ei muuta meikkiä juuri tarvita. Jatkokurssiksi kannattaa valita päivämeikki-, huulipuna- tai contour-kurssi.

Huulipunakoulu 99€ (4 tuntia)

Opi tekemään itsellesi täydellinen huulimeikki. Kurssilla opettelemme huulimeikin pohjustusta sekä erilaisia huulimeikkitekniikoita. Katsomme väripalettia ja mietimme millaiset tuotteet kenellekin sopii.

Coutouring 99 € (4 tuntia)

Kurssilla harjoittelemme kasvoillesi sopivaa varjostus- ja korostustekniikkaa. Ennen Countouring kurssia osallistu ”Täydellinen meikkipohja”-kurssille. Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin alkeiskurssit. Contourilla voi korostaa ja häivyttää hyviä tai huonompia osia kasvoistaan. Varsinkin Kim Kardashian on tunnettu tästä meikkityylistä.

Päivämeikki 99 € (4 tuntia)

Näytä upealta vuoden jokaisena työpäivänäsi! Kurssilla harjoitellaan tekemään kestävä päivämeikki vaikka viikon jokaiselle arkipäivälle. Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin alkeiskurssit.

Juhlameikki 99 € (4 tuntia)

Haluatko opetella meikkaamaan itsesi niin häihin kuin yrityksen iltatilaisuuteen? Kurssilla harjoitellaan iltameikin tekemistä muodollisiin tilaisuuksiin. Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin alkeiskurssit.

Bilemeikki 99 € (4 tuntia)

Käännä päitä seksikkäänä seurapiireissä! Kurssiohjelmassa erityyppisiä smokey eye-tekniikoita, contouring ja huulimeikki. Glitter pölisee ja avaat silmäsi aivan uutena naisena! Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin perustason alkeiskurssit. Mikäli oma tasosi askarruttaa, ole rohkeasti yhteydessä Ninaan.

Iltameikkikurssi  99€ (4 tuntia)

Tällä kurssilla opit laittautumaan niin muodolliseen kuin epämuodolliseen iltatilaisuuteen. Päivämeikkikurssin jatkumona opettelemme myös muuttamaan päivämeikin iltameikiksi käden käänteessä. Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin perustason alkeiskurssit. Mikäli oma tasosi askarruttaa, ole rohkeasti yhteydessä Ninaan.

Hollywood look 99 € (4 tuntia)

Kurssilla opit luonnollisen, mutta seksikkään Hollywood-tyylisen glamourmeikin ja -kampauksen teon. Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin alkeiskurssit.

Lip Art Masterclass – Huulitaidekurssi 199 € (8 tuntia)

Tällä taidekurssilla opettelet toteuttamaan Instagram-tyylisiä huulitaidekuvia. Kurssilla yhdistellään eri tekniikoita ja tuotteita. Luodaan upeaa huulitaidetta ja ikuistetaan työt ammattivalokuvaajan otoksilla (sisältyy hintaan). Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin alkeis- ja jatkokurssit.

Täydelliset kulmat 99 € (4 tuntia)

Kurssilla opetellaan tekemään täydelliset kulmakarvat. Harjoittelemme erityyppisten tuotteiden avulla meikkaamaan täydelliset kulmat. Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin alkeiskurssi.

Vintage / Pin Up 199€ (8 tuntia)

Harjoittelemme Vintage sekä Pin Up tyylin mukaista meikki- ja kampaustekniikkaa. Kurssin pohjaksi on hyvä käydä ensin alkeiskurssit.

Nuoren naisen meikkikurssi 99 € (4 tuntia)

Kurssi on suunnattu nuorille naisille. Kurssilla harjoitellaan ihonhoitoa, meikkaamista, hygieeniaa. Käsittelemme myös oman kehon kuvaa ja itsetuntoa. Mahtava lahjaidea!

Aikuisen naisen meikkikurssi 99 € (4 tuntia)

Kurssi on suunnattu 30+ vuotiaille naisille. Kurssilla saat yksilöllistä neuvontaa ja vinkkejä aikuisempaan makuun. Kurssin ohjelma räätälöidään jokaisen ryhmän toiveiden mukaiseksi. Mahtava lahjaidea!

Ihana minä-kurssi 199 € (4 tuntia + valokuvaus)

Kuka minä olen? Miltä minä näytän? Sinussa on jo kaikki, mitä sinä tarvitset. Olet kaunis ja ihana. Löydä itsesi uudelleen ja säteile! Tuo oma meikkipussi, vaatevarasto, itsesi. Sillä sinä olet kaikki, mitä tällä kurssilla tarvitaan. Mahtava lahjaidea!

Lettikurssi 99 € (4 tuntia)

Aloittelija: Et osaa tehdä lettia lainkaan tai kaipaat yksilöllisempää tukea.

Edistynyt: Osaat jo ranskanletin, hollantilaisen letin, kalanruotoletin

Konkari: Osaat jo yleisimmät letitystekniikat ja haluat opetella esimerkiksi lettien liittämistä kampauksiin. Kurssiohjelmassa  muun muassa korsetti- ja nauhaletti, viisiosainen hollantilainen letti, jne

Kiharat ja laineet 99 € (4 tuntia)

Tällä raudankäsittelykurssilla harjoittelemme muotoilemaan kiharat sekä suoristamaan hiukset oikeaoppisesti eri lämpöraudoilla. Kaikentasoisille!

Pikameikki ja -kampaus 199 € (8 tuntia)

Ovatko aamusi taistelua ajan kanssa vai houkutteleeko tunti lisää unta enemmän kuin laittautuminen peilin edessä? Tämä kurssi on tarkoitettu juuri sinulle! Harjoittelemme seitsemän 10-15 minuutin ehostusta ja näytät upealta seitsemänä päivänä viikossa. Mahtava lahjaidea!

 

Haluaisitko tilata itsellesi, kaveriporukalle tai yrityksellesi omanlaisen kurssin? Kysy tarjous nina(at)meikkitaiteilija.fi

KURSSITARJONTA AMMATTILAISILLE

Beginners / Advanced / Pro

Häämeikki

Hääkampaus

Kuvausmeikki ja -kampaus: lehti / tv (12 tuntia) 199 €

Kurssilla opit ehostamaan asiakkaasi ja itsesi oikealla tavalla erityyppisiin kuvauksiin. Kurssi on kaksipäiväinen ja toteutetaan pienryhmässä, joten opit varmasti! Mikäli aloitustasosi epäilyttää, ole rohkeasti Ninaan yhteydessä.

Esiintyjät: puhe / artisti / malli (12 tuntia) 199 €

Kurssiohjelmassa käydään läpi erityyppiset tyylit niin puhetilaisuuksiin kuin suurille lavoille. Kurssi on kaksipäiväinen ja toteutetaan pienryhmässä, joten opit varmasti! Mikäli aloitustasosi epäilyttää, ole rohkeasti Ninaan yhteydessä.

Catwalk-meikki

Nudemeikki

Iltameikki

Bilemeikki

Glamourmeikki

Vintage / Pin Up

Päivämeikki

Vuosiluku 20/30

Vuosiluku 40/50

Vuosiluku 60/70

Vuosiluku 80/90

Boudoir-kuvaus

Some: layout, kuvaus, jälkikäsittely kuvalle, somekanavat

KURSSITARJONTA YRITYKSET, YHDISTYKSET JA JÄRJESTÖT

  • Profiilikuvauspäivä
  • Personoitu tyky-päivä
  • Business- ja tyylivalmennus
  • Esiintymisvalmennus
  • Personoitu kurssikokonaisuus
Close Menu