You are currently viewing Täydellinen meikkipohja osa 1, dewy skin tutorial

Täydellinen meikkipohja osa 1, dewy skin tutorial

Täydellinen, kostea meikkipohja, eli dewy skin

Kostea, täydellinen meikkipohja, eli dewy skin on nyt rantautunut Suomeen. Pohjan salaisuus on todella hyvin kosteutettu iho, sekä kevyt meikkivoide ja täsmälliset peitetuotteet. Käytän itse tähän tyyliin myös Temptun airbrush-meikkiä, jolla saa peittävän, mutta henkäyksen ohuen meikkipohjan. Tämän meikkityylin tekoon on useita hyviä tuotteita, joten kokosin tähän kirjoitukseen omia lemppareitani.

Seuraavaksi ainekset täydellisen meikkipohjan tekoon:

Kosteuta iho Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream All-Over Miracle Oililla. Hiero öljy hyvin iholle. Seuraavaksi lisää pyörittelevin liikkein Smashboxin Photo Finish Primer Oil. Lisää seuraavaksi Jane Iredalen Smooth Affair for Oily Skin Facial Primer & Brightener. Tämän koostumus pakkaa edellisen öljyn hyvin iholle. Viimeisenä on vuorossa todellinen ihmevoide MAC:n Strobe Cream. Viimeistelen pohjustuksen MAC:n Fix+ Prep + Primella. Tässä on paljon vaiheita ja toki nämä teen, kun haluan upean lopputuloksen kuvauksiin tai morsiamelle.

Tässä välissä yleensä annan voiteiden hetken asettua ja aloitan hiusten muotoilun.

Vinkki! Arkikäytössä minulla on Lumenen Invisible Illumination Instant Illuminizer, jota sekoitan Inglotin meikkivoiteeseeni. Itselläni on paljon couperosaa, joten tällaiset tuotteet on hyviä 5 minuutin aamuihin.

Seuraavaksi on täydellisen meikkipohjan vuoro, jossa MAC:n Face and Body on ehdoton suosikkini, ohuen, mutta peittävän koostumuksensa ansiosta. Peitä ensin meikkivoidettan ensin näpyt yms. ihovirheet. Kostealla Beuty Blenderillä taputtelen meikkivoiteen paikalleen. Muista taputella meikkivoide, älä levitä vedoilla. Silmän alle ja poskiluulle voit sipaista hieman Laura Mercierin Brightening Setting Powderia.

Vinkki! Face and Body on iholla täydellinen lähikuvaan Instagramissa Käytän tätä itse myös lip artin eli huulitaiteen tekemisessä meikkipohjana.

Dewy

No kuinka saada meikistä dewy eli kostean näköinen ja hohtava? Helposti! Laita hieman kulmaluulle, poskipäälle ja nenän varteen The Body Shopin Drops of Glowta, kookosöljyä, vaseliinia, Egyptian Magicia tai Dr. Lippiä. Voit myös miksata hohtovoidetta ja meikkivoidetta ja taputella sitä noihin edellä mainittuihin kohtiin.

Yksi lempituotteistani on Ruohonjuuressa myytävä Egyptian Magic, joka toimii loistavasti niin huulirasvana kuin kosteusvoiteena. Käytän tätä tuotetta jalkapohjista silmänalusiin. Dr Lipp on myös huikea kuiviin halkeileviin kohtiin meikkipohjan alla, jos sinulla on esim. halkeileva iho nenän pielessä.

Seuraavassa postauksessa puhun color correctioningista eli ihovirheiden neutraloimisesta. Juttu on luettavissa 19.1 klo 20:00

Terkuin,

Nina