YRITYKSEN PERUSTAJA

NINA PIIPPANEN

Pinka Productions

VALOKUVAAJA JA MASKEERAAJA

Meikkitaiteilija Nina Piippanen on kauneudenalan ja valokuvauksen ammattilainen. Hän tietää, kuinka näyttää upealta ja hyvinvoivalta. Kauneus- ja komeusvinkit ovat arkipäivää ja hän käykin puhumassa usein erityyppisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Nina on myös valokuvaaja, joten häneltä saat meikkauksen lisäksi valokuvauksen, jossa tuodaan varmasti parhaat puolesi esiin. Yritykset hoidamme täysipainoisesti kuvausehostuksen ja kuvauksen osalta. 

Nina on käynyt Face House – maskeerauskoulun vuonna 2001 sekä opiskelee Gradian valokuvauslinjalla. Nina valmistuu valokuvaajaksi vuonna 2020.

Tämän lisäksi Nina on käynyt useita Masterclass – kursseja mm. Karla Powellin, Einat Danin sekä Mario Devivanovicin opissa. Työkokemusta on kertynyt lähes 20 vuotta niin Suomessa kuin Euroopassa. Nina on erikoistunut lip art – huulitaiteeseen.

Nina on taitava, iloinen ja ahkera ammattilainen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen!

Masterclass Finland järjestää lisäksi kursseja ja koulutustapahtumia.

NINAN LEMPIPROJEKTIT

Ihana Nainen-elämys I Helsinki

Hetki Unelmaa I Jyväskylä

Olet Ihana -kirja I Helsinki

Profiilikuvauspäivät I Jyväskylä

Elinvoimaa naiseudesta I Jyväskylä

Ihana Minä I Jyväskylä

Uusi Minä I Jyväskylä

Lip Art I Dublin I Jyväskylä

Ferias I Malaga

Muotipäivät I Jyväskylä

AFFH I Helsinki

Savotta: Jäätynyt mies I Jyväskylä

Nina Piippanen

"Mikään ei tuota parempaa mielihyvää, kuin ihmiset, jotka tuntevat itsensä kauniiksi. Olen ystävällinen, herkkä, ymmärtäväinen ja kokenut ammattilainen. Usko minua, tuon esiin parhaat puolesi. "